KONTAKT OS PÅ TELEFON  57 67 68 33

Nyheder

Rishøjgård Grusgrav
vores grusgrav er åben vi har harpet sandfyld og uharpet sandfyld på lager. Rishøjgård Grusgrav,Jyllinge Rishøjgårdsvej 20 4000 Roskilde
Læs hele nyheden
Salg af grus & stenmateriale
Vi sælger både til privat og erhverv. Herudover sælger vi stort set alle grus- & stenmaterialer fra vores plads på Jættevej 15, 4100 Ringsted.
Læs hele nyheden
Montering af navigationsssystem
Vi har nu fået monteret navigations-/kommunikations-system på samtlige 15 af vores egne lastbiler
Læs hele nyheden

Du er her ​» Salg & levering af grus

Grus til private og erhverv

​Steen Hansen Transport A/S tilbyder salg og levering af grus fra vores plads på adressen Jættevej 15, 4100 Ringsted. Vi sælger og leverer grus til både private og erhverv på hele Sjælland, og vi garanterer høj service både på pladsen, hvor vi sælger, og på din adresse, hvor vi leverer det.

Konkurrencedygtige priser på salg af grus

Skal du bruge grus til indkørslen derhjemme eller på byggepladsen, så tilbyder Steen Hansen Transport A/S salg af grus til konkurrencedygtige priser. Vi sælger stort set alle slags grusmateriale, så uanset hvad du skal købe til, kan du helt sikkert finde det i vores udvalg på pladsen i Ringsted, hvorfra vi udbyder salg af grus.

Priser på salg til private og erhverv

Vil du gerne kende priserne på vores grusmateriale, inden du ankommer til pladsen, kan du finde det her:

Levering af grus, sten og granitskærver

Den gode service har altid været et kendetegn for os, og det gælder naturligvis også for vores levering af grus til både private og erhverv. Med levering af grus fra Steen Hansen Transport A/S er du garanteret rettidig levering med høj service, så du hurtigt kan komme i gang med det arbejdet, som gruset skal bruges til. Vi kan også levere i bigbag

Kontakt os for salg, råd og vejledning

Ønsker du at vide mere om vores salg og levering af grus, er du velkommen til at kontakte os på 57 67 68 33. Vores medarbejdere ude på pladsen er også altid klar med råd og vejledning, hvis du har brug for det.

Steen Hansen Transport A/S​ || Jættevej 13, 4100 Ringsted || Tlf.: 57 67 68 33 || Fax 57 67 68 35 || Cvr. Nr. 21809144​