KONTAKT OS PÅ TELEFON  57 67 68 33

Nyheder

Rishøjgård Grusgrav
vores grusgrav er åben vi har harpet sandfyld og uharpet sandfyld på lager. Rishøjgård Grusgrav,Jyllinge Rishøjgårdsvej 20 4000 Roskilde
Læs hele nyheden
Salg af grus & stenmateriale
Vi sælger både til privat og erhverv. Herudover sælger vi stort set alle grus- & stenmaterialer fra vores plads på Jættevej 15, 4100 Ringsted.
Læs hele nyheden
Montering af navigationsssystem
Vi har nu fået monteret navigations-/kommunikations-system på samtlige 15 af vores egne lastbiler
Læs hele nyheden

Du er her ​» Flytning af jord

​​Bortkørsel af jord for private og erhverv

Hos Steen Hansen Transport A/S tilbyder vi bortkørsel af jord og bortskaffelse af jord for både private og erhvervskunder fra vores adresse i Ringsted og ud til resten af Sjælland. Uanset om det er et stort eller lille projekt, så har vi kompetencerne og kapaciteten til at løse opgaven.

Vil du være sikker på at få flyttet jorden effektivt og korrekt, er det vigtigt at lægge arbejdet i hænderne på professionelle, og her er vi et oplagt valg til flytning og bortskaffelse af jord.

Vores omfattende og moderne maskinpark samt vores dygtige medarbejdere gør os i stand til hurtigt at udføre flytning og bortkørsel af jord i stort set alle omgivelser.

Stor erfaring med bortskaffelse af jord

​Har du fjernet en masse jord fra grunden derhjemme, eller har I gravet ud til byggeri på byggepladsen, så skal der bortskaffes en masse jord.

Det kan vi hjælpe dig med hos Steen Hansen Transport A/S. Vi tilbyder bortskaffelse af jord for både private og erhverv.

Korrekt bortkørsel af jord

​Ved bortskaffelse af jord er det vigtigt at overholde samtlige regler på området. Med de skærpede krav, som er blevet indført de senere år i takt med det øgede fokus på miljøhensyn, er det en opgave for fagfolk.

Hos Steen Hansen Transport A/S har vi alle nødvendige certifikater og tilladelser, som er påkrævet for at håndtere og bortskaffe jord, og derfor kan du være sikker på, at det bliver gjort korrekt, når vi står for bortskaffelse og bortkørsel af jord.

Ring for at få et uforpligtende tilbud

​Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på bortkørsel af jord samt bortskaffelse af jord, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 57 67 68 33. Du er også velkommen til at sende os en besked via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Steen Hansen Transport A/S​ || Jættevej 13, 4100 Ringsted || Tlf.: 57 67 68 33 || Fax 57 67 68 35 || Cvr. Nr. 21809144​